05 73 11 300 INFO@LU-SEZANA.SI

Na Ljudski univerzi Sežana organiziramo tretji Kadrovski zajtrk z namenom pridobivanja novih znanj in medsebojnega spoznavanja kadrovskih delavcev na področju Krasa in Brkinov. Dogodek poteka v okviru Dnevov svetovanja za znanje.

Kadrovski zajtrk smo zastavili kot redno srečevanje kadrovskih delavcev, ki si želite medsebojnega druženja, spoznavanja različnih vsebin, izmenjave izkušenj in potreb po izobraževanju s širokega področja, ki ga pokrivate.

Tretji Kadrovski zajtrk bo v

sredo, 20. septembra 2023 med 8.30 in 11.00

v prostorih Ljudske univerze Sežana.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice na povezavi.

Na tokratni delavnici DO OBČUTKA NADZORA Z METODO GTD® nas čaka zanimiva in aktualna tema.

V dobi ogromne količine informacij in večopravilnosti se skoraj vsi počutimo preobremenjeni. Vsak dan moramo opraviti na desetine nalog in če moramo ves čas misliti na to, kaj moramo še postoriti, naši možgani ne najdejo prostora in časa za kreativnost, nove ideje ali preprosto miselni počitek. 

Metoda GTD® nam pomaga živeti produktivno življenje v službi in doma in to z občutkom umirjenega nadzora. Metoda nam omogoča večjo zmogljivost in inovativnost, zmanjša občutek preobremenjenosti in ga nadomesti z občutki osredotočenosti, jasnosti in (samo)zaupanja. Pri učenju metode je velik poudarek tudi na vpeljavi metode v digitalna orodja (elektronska pošta, digitalni koledar in digitalni vedno dostopen pregled vseh naših zadolžitev s ključnimi informacijami in naslednjimi koraki).

Gre za mednarodno uveljavljeno metodo, ki se izvaja v več kot šestdesetih državah sveta in ima milijone uporabnikov.

Vabljeni, da tudi vi spoznate osnove in prijeme metode na kratki, interaktivni delavnici Uvod v GTD. Predavateljica metode bo certificirana master trenerka GTD metode Nataša Brunec, ki že osem let uspešno izvaja delavnice in predavanja o koristih in dodanih vrednostih te metode.

Skip to content