05 73 11 300 INFO@LU-SEZANA.SI

Študijski krožek KROŽIIŠČE, ki deluje v okviru Ljudske univerze Sežana, prireja prvo izmenjevalnico.

Izmenjevalnica bo potekala v sredo, 21. junija 2023, med 12.00 in 18.00 uro v središču Sežane pri tržnici pred pošto. Izmenjevalnica je namenjena izmenjavi otroških oblačil, otroških igrač in šolskih potrebščin (šolske torbe, peresnice, copati, pisala in drugi šolski pripomočki)

Izmenjava bo potekala tako, da prinesete do 10 artiklov, zamenjate in odnesete, kolikor hočete.

Projekt podpira tudi Komunala Sežana.

Vabljeni!

———————————————————————————————————————————————————————————–

Študijski krožek KROŽIIŠČE je namenjen druženju ljudi, ki se zavedajo slabih strani kopičenja dobrin in ki jim je mar za varovanje okolja. Krožek je namenjen ozaveščanju o pomenu dolgotrajne uporabe dobrin in podajanja informacij o možnosti izmenjave. Poleg tega bodo udeleženci raziskali, kakšne so možnosti za izmenjavo rabljenih ali neuporabljenih dobrin v našem okolju.
Kopičenje odpadkov se povečuje, po domovih imamo veliko neuporabljenih predmetov. Pomembno je, da se zavedamo pomena izmenjave dobrin z vidika cenjenja dobrin ter spoštovanja in varovanja okolja.
Mentorica študijskega krožka je Vilma Colja. Krožku se lahko še vedno pridružijo novi udeleženci. Več informacij lahko dobite na 05/7311303 ali preko el. pošte info@lu-sezana.si.

Udeležba je brezplačna, saj študijski krožek sofinancira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

Skip to content