05 73 11 300 INFO@LU-SEZANA.SI

V okviru projekta TEMELJNE KOMPETENCE 2023-2029 – Skupaj za kompetence Obalno-kraške regije – SKOK razpisujemo brezplačni 40-urni tečaj

ZDRAVO! NARAVNA SPODBUDA ZDRAVJU

Predviden začetek: torek, 26.3.2024, ob 17.30

Termin: ob torkih in četrtkih 17.30-19.45

Kraj izvedbe: Ljudska univerza Sežana

Največ za svoje dobro počutje in zdravje lahko naredimo sami!

Tečaj je namenjen spodbujanju preprečevanja in odpravljanja zdravstvenih tegob ter doseganja maksimalnega dobrega počutja in življenjskega zadovoljstva. To lahko dosežemo na celosten, naraven in varen način. Na tečaju boste spoznavali delovanje organizma in njegovo sestavo, naravne postopke, sredstva za izboljševanje počutja ter specifične vaje za telo, uravnovešanje čustev in psihe. Na ta način boste samostojno in s samozaupanjem dosegali zadovoljstvo na vseh ravneh.

Prijavite se lahko preko povezave.

Tečaji in izpiti so namenjeni vsem odraslim. Prednost pri vključitvi pa imajo skladno z razpisom:
nižje izobraženi (ISCED 3 ali manj),
aktivni (zaposleni ali iskalci zaposlitve), ki so stari 55 let ali več,
tujci oz. osebe tujega rodu,
zaprte osebe v zavodih za prestajanje kazni zapora.

Poleg tega je med zahtevami razpisa Temeljne Kompetence SKOK, ki traja do leta 2029, zahteva, da se omogoči izobraževanje čim večjega števila ljudi. Iz tega razloga se bodo lahko posamezniki brezplačno udeležili največ dveh tečajev. Prosimo vas torej, da pred prijavo skrbno izberete tečaj za dvig lastnih kompetenc in se udeležite tistega, ki bo v največji možni meri prispeval k dvigu kompetenc za vašo osebno ali poklicno pot.

Skip to content