05 73 11 300 INFO@LU-SEZANA.SI

V oktobru 2021 praznuje Ljudska univerza Celje 100 letnico obstoja, januarja pa 100 letnico praznuje še Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza. Praznovanju stote obletnice se pridružujemo tudi druge ljudske univerze po Sloveniji s 100različnimi dogodki.
Tudi Ljudska univerza Sežana se vključuje v praznovanje s 4 dogodki, ki bodo potekali od oktobra 2021 do januarja 2022. V mesecu novembru smo za vas pripravili DELAVNICO POSLUŠANJA, ki jo bo vodil dr. Matej Miklavec.
Delavnica bo potekala v živo v prostorih Ljudske univerze Sežana
v sredo, 17. novembra 2021 med 17.00 in 19.00.
Na delavnico se morate prijaviti na info@lu-sezana.si ali preko telefona 05 73 11 300. Delavnice se lahko udeležijo le osebe, ki izpolnjujejo pogoj PCT.
Opis delavnice: V negotovih, stresnih okoliščinah, kar velja tudi za današnji čas, je učinkovita komunikacija bistvenega pomena za dobre odnose, rezultate in zadovoljstvo. Poslušanje ni samoumevno; je temeljna veščina komunikacije, na katero smo v vsej naglici življenja pozabili in jo lahko bistveno izboljšamo, če se zavemo omejujočih ovir in potencialov poslušanja. S praktičnimi vajami bomo raziskali, kakšen vpliv ima poslušalec, ali lahko razmišljamo in poslušamo istočasno, kako s poslušanjem ustvarjamo odnose, kako se znebimo nezaželenih misli in kakšne so globlje dimenzije poslušanja.

Skip to content