ZVOČNA KOPEL V NARAVI

25.05.2022 | Objava: Več

Ali ste vedeli, da ima vsak delček našega telesa svojo naravno vibracijo, ki v osnovi deluje harmonično. Tudi vsaka misel nosi informacijo v obliki vibracije, ki jo telo direktno zaznava. Če so naše misli večino časa radostne in mirne, se dobro počutimo, če pa so naše misli dalj časa polne stresnih situacij, telo nima možnosti, da bi se postavilo spet v ravnovesje. Zato nastopijo občutki stresa, anksioznosti, nemira, utrujenosti, kasneje pa tudi fizične bolečine in bolezni. Stres namreč naš naravni pretok energije prekine in vibracija postane razglašena, kot glasbeni inštrument, ki ga dolgo ne igramo.

Zato vas vabimo na zvočno kopel, ki bo vaše telo zopet uglasila in postavila v ravnovesje. Spomnila bo vaše celice, kako zopet pravilno delovati, saj so terapevtski inštrumenti naravnani na posebne zdravilne in harmonične frekvence, ki prodrejo globoko v telo, vse do celičnega nivoja.

Zvočno kopel bo vodila Tanja Kovačič – kreativna psihoterapevtka, ki je v Avstraliji študirala kreativno psihoterapijo in zvočno terapijo. Skozi kreativen pristop in s pomočjo terapevtskih inštrumentov vam bo pomagala pri uravnavanju stresa, premagovanju strahov in ponovnem odkrivanju osebne moči.

KDAJ: sreda 15. 6. 2022 ob 18:00 – 19:30

To je dan po polni luni, zato bodo njeni vplivi še vedno močno delovali. Ta jagodna ali medena super luna v strelcu, kot jo imenujejo mnoga starodavna ljudstva, bo lahko prinesla obilje, veselje, in dinamiko. Je idealna priložnost, da si vzamemo čas zase, pogledamo, kako daleč smo prišli in kam ter kako si želimo naprej v življenju.

Prispevek: 25 €

LOKACIJA: travnik pred vhodom v jamo Vilenica

S seboj prinesite joga podlogo (armafleks), blazino za pod glavo in odejo (če bi se kljub vročini želeli pokriti), steklenico vode in sprej proti mrčesu.

PRIJAVA: Število mest je omejeno na največ 10 obiskovalcev, zato so prijave obvezne. Prijavite se tukaj (klik).

Dodatne informacije na tel. številki: 05 73 11 302

Zvočna kopel Ljudska univerza Sežana         IMG_8449-1536x1024 (002)

image_print

Kategorija: Drsnik, Novice, Obvestila, šolsko leto 2021/2022