SVETOVALNA DEJAVNOST ISIO V ČASU PANDEMIJE KORONAVIRUSA

03.04.2020 | Objava: Več

Sredi meseca marca 2020 je razglas epidemije koronavirusa v Sloveniji vplival tudi na delovanje naše organizacije. Zaradi omejitve zbiranja večjega števila oseb v javnih prostorih, omejitve osebnih stikov  in prekinitve vseh izobraževalnih dejavnosti v rednem in izrednem izobraževanju smo bili primorani začasno prekiniti vse naše dejavnosti, ki potekajo preko osebnega stika z našimi udeleženci. Prekinili smo z izvajanjem tečajev in drugih izobraževalnih oblik ter z neposredno osebno dejavnostjo svetovanja za izobraževanje.

Ker morajo biti naši poslovni prostori za obiskovalce in udeležence zaprti, neposredno osebno svetovanje in informiranje za izobraževanje ne poteka. Svetovalna dejavnost vseeno poteka, vendar le preko e-pošte info@lu-sezana.si. Dejavnost sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Težko je napovedati, koliko časa bodo izredne razmere še trajale. V primeru, da bo čas, ko se ne bomo smeli videvati osebno, trajal dlje, lahko to obdobje izkoristite tudi za razmislek o vaših potrebah za izobraževanje. Nedvomno se vam v tem času odpirajo nova vprašanja, na katera bomo poskušali skupaj najti rešitev in oblikovalti načrt za vaše sedanje ali prihodnje izobraževanje. Pri razmisleku in načrtovanju vašega izobraževanja smo vam na voljo z raznimi informacijami, lahko vam svetujemo in pomagamo s priporočili in iskanjem skupnih rešitev. Vabimo vas, da vzpostavite stik z nami, sodelavke Ljudske univerze Sežana delamo od doma in smo dosegljive po e-pošti http://lu-sezana.si/predstavitev/kdo-in-kje-smo/

 

ISIO_znak

image_print

Kategorija: Obvestila