Preverite vaše sposobnosti – SVOS vprašalnik

24.08.2021 | Objava: Več
Bolj kot smo kompetentni, bolj smo učinkoviti in uspešni na delovnem mestu, bolj konkurenčni na trgu delovne sile in nasploh bolj uspešni ter opolnomočeni v življenju.🌍
Bi radi zanesljivo oceno vaših temeljnih kompetenc oziroma temeljnih spretnosti (ki so merljivi del kompetenc)❓ To lahko preverite s pomočjo Spletnega Vprašalnika Ocenjevanje Spretnosti – SVOS.
📚
Pridite na lokalno točko SVOS na Ljudski univerzi Sežana in si zagotovite dostop do brezplačnega vprašalnika. Pokličite na 05/7311303.
📚
Branje ima pozitivne učinke in zmanjšuje stres? Znanstveniki so izmerili, da se že po 6 minutah branja upočasni srčni utrip in se sprostijo mišične tenzije. Branje je tudi koristno, saj z branjem pridobivamo nova znanja, osebnostno rastemo in se uspešno prilagajamo novostim.
V času izoliranosti in nenehnih sprememb, ki so še bolj izrazite v času epidemije, imamo več stika s pisnimi sporočili. Povečalo se je komuniciranje prek e-sporočil in sporočil po pametnih telefonih, aktualne informacije preberemo na spletu, veliko navodil dobimo samo še pisno… Dobro razvite bralne spretnosti so tako danes nujne.
SVOS

 

image_print

Kategorija: Drsnik, Novice, Obvestila, šolsko leto 2021/2022