DEJAVNI NA DALJAVO


Naša izobraževalna in svetovalna dejavnost še vedno poteka, čeprav so vrata naše izobraževalne ustanove zaradi upoštevanja in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 trenutno žal zaprta. Vse dejavnosti izvajamo na daljavo.

Tečaje in predavanja v programu bolničar-negovalec izvajamo preko aplikacije Zoom. Še vedno zbiramo prijave za nove skupine brezplačnih tečajev v okviru projekta TEMELJNE IN POKLICNE KOMPETENCE, ki jih bomo začeli izvajati po novem letu razmeram primerno – na daljavo ali v razredu.

Za prijave in dodatne informacije ter svetovanje smo vam na voljo vsak dan med tednom med 8. in 16. uro na telefonsko številko 05/7311300. Dosegljivi smo tudi preko elektronske pošte info@lu-sezana.si, lahko se pa dogovorimo tudi za video razgovor preko ZOOM-a, ki je za uporabnika preprost za uporabo.  

Odzivi naših udeležencev na nov način izobraževanja so zelo pozitivni. Marsikomu naši tečaji na daljavo v teh dneh, ko ostajamo zaprti v svojih domovih, predstavljajo stik z zunanjim okoljem in »sošolci« ter popestritev popoldanskih uric.

Vabimo vas, da se tudi sami preizkusite v izobraževanju na daljavo. Pridružite se nam!

Poskrbimo zase in za druge in ostanimo zdravi!

 

Učenje na daljavo