BREZPLAČNO USPOSABLJANJE IN SVETOVANJE

29.08.2016 | Objava: Več

Skupaj z Ljudsko univerzo Koper smo bili uspešni na dveh razpisih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.
Prvi je namenjen pridobivanju temeljnih in poklicnih kompetenc. Na voljo bo cela serija brezplačnih 20- oz. 50-urnih programov usposabljanja od računalniških tečajev, računovodstva, digitalne fotografije do tečajev tujih jezikov in slovenščine za tujce, komunikacije, usposabljanja za boj proti stresu, zeliščarstva…

Lahko se boste pripravili tudi na pridobitev različnih certifikatov od tujih jezikov do nacionalnih poklicnih kvalifikacij.

Brezplačni programi so namenjeni zaposlenim, starim 45 let in več. Če bo prostor v skupini, bomo v tečaje vključili tudi mlajše zaposlene osebe. 

V podporo pri učenju bodo ves čas na voljo svetovalci za izobraževanje in karierni razvoj. Nudili bomo brezplačno, nepristransko in zaupno informiranje in svetovanje v zvezi z izobraževanjem in usposabljanjem.

Tako programi pridobivanja temeljnih in poklicnih kompetenc kot tudi procesi svetovanja za karierni razvoj so namenjeni zaposlenim, starim 45 let in več.

Vabljeni!

Izvedbo obeh projektov omogočata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

image_print

Kategorija: Obvestila