Brezplačno učenje v letu 2018/19


V letu 2018 je potekalo 20 različnih brezplačnih 50-urnih tečajev, v klopeh pa se je zvrstilo 251 udeležencev. Z nekaterimi smo začeli že v letu 2017, nekatere pa bomo zaključili v letu 2019. Vsebine, ki smo jih v tem letu izvajali (jih izvajamo), so zelo različne: E-trženje in tržno komuniciranje s pomočjo digitalne tehnologije, začetni in nadaljevalni tečaj angleščine, fotografski tečaj, tečaj Excela, začetni in nadaljevalni tečaj italijanščine, tečaj Uspešna predstavitev, začetni tečaj španščine, tečaj knjigovodstva, začetni tečaj francoščine, osnovni tečaj računalništva (60-ur), začetni tečaj nemščine, UŽU – Knjige so zame (25 ur).

V mesecu novembru smo začeli z zadnjim tečajem, predvidenim v tem projektu. Zelo smo ponosni in hkrati hvaležni vsem našim udeležencem. V dobrih treh letih smo skupaj ponudili 60 tečajev in vanje vključili 759 oseb. Poleg zgoraj navedenih vsebin smo izvajali še zeliščarski tečaj, Bližnjice do storitev javne uprave, Kulturno izražanje skozi običaje, Aktivno v boj proti stresu. Ankete so pokazale, da so bili udeleženci z izvedbo naših tečajev in z našimi predavatelji zelo zadovoljni. Kar še dodatno podkrepljuje to dejstvo je, da so se nekateri vračali večkrat.  Absolutna zmagovalka je gospa, ki  je konec novembra uspešno zaključila s svojim sedmim tečajem.

Hvala vsem udeležencem in vsem predavateljem za uspešno skupno “druženje”!

 

* * * * *

Tudi to jesen za vas pripravljamo različne brezplačne tečaje. Namenjeni so zaposlenim osebam, prednostno tistim, ki so starejše od 45 let.

Prepričani smo, da ste si čez poletje nabrali dovolj moči za nove izobraževalne izzive. Zato vas vabimo, da nas povprašate o možnosti vključitve v naslednje tečaje:
začetni tečaj francoščine (50 ur),
– začetni tečaj španščine (50 ur),
– začetni tečaj nemščine (50 ur),
osnovni tečaj knjigovodstva (50 ur),
– tečaj Excel-a (50 ur),
– osnovni tečaj računalništva Računalniška pismenost za odrasle (60 ur).

Za informacije in prijave pokličite na telefon 05 73 11 302 ali pišite na info@lu-sezana.si.